Apostu cere Rosal si Brantner sa instaleze GPS -uri pe masinile de gunoi: "Au adus utilaje din tara, ca sa ne arate ca au dotari!"


Primarul municipiului Cluj Napoca, Sorin Apostu, a anuntat ca firmele de salubritate, Rosal Grup si Brantner Veres, au primit un ultimatum, ca pana in 25 martie sa isi monteze GPS -uri pe masinile de gunoi.

"Fiecare masina sa aiba montat un GPS. In felul acesta sa nu mai existe acea tendinta, sa facem prezentari de masini, le aducem pe toate din tara, dupa care acestea pleaca, cum s-a intamplat saptamanile trecute. De aceea nu sunt multumit. Vor avea GPS si vom stii exact unde, in directie se indreapta, unde s-au oprit. Pe noi, acest gen de prezentari cu fanfara nu nu intereseaza, pe noi ne intereseaza ca cetatenii sa fie multumiti", a precizat Sorin Apostu.

Primarul a declarat ca inca mai sunt probleme in zona centrala administrata de Rosal Grup.

"Suntem pe un drum bun, dar nu suntem nici la jumatate. Firmele le tot presam, pentru ca in afara de o concurenta intre ele si multa, multa vorba in public, practic catre cetatean nu s-a facut mai nimic.

Situatia s-a imbunatatit, dar este departe de ce asteptam. De asemenea, am spus ca pana la sfarsitul lunii doresc sa vad deja puncte gospodaresti noi, modernizate. De altfel, acest program de reabilitare a strazilor si aleilor dintre blocuri inseamna demolarea punctelor gospodaresti dintre blocuri si inlocuirea lor cu unele noi. Inseamna ca aceste puncte gospodaresti sa aiba deja pubele pentru cele doua tipuri de colectare: reciclabil si nereciclabil sau fractie umeda si uscata. Inseamna masinile care trebuie sa isi poata permite sa colecteze aceste doua tipuri de fractie. Inseamna un serviciu mai bun pentru cetateni
", a mai spus Sorin Apostu.

 

Citeste si...

Razboiul gunoaielor la Cluj, intre Rosal si Veres! Clujenii isi arunca gunoaiele pe strada, pentru ca au disparut tomberoanele - FOTO

Comentarii Facebook