Mircia Giurgiu, candidat la Primaria Cluj-Napoca! Isi face campania electorala pe Facebook, cu ZERO COSTURI VIDEO


Deputatul independent Mircia Giurgiu a precizat ca prefera sa isi faca publicitate pe Facebook si sa aiba o campanie electorala cu zero costuri.

"Voi candida ca independent la Primaria Cluj-Napoca fara nicio cheltuiala, cu zero lei. Campania electorala va consta in discutii pe strada, in cartiere, pe mijloacele de transport, cu cetatenii, sindicatele, cu mediul universitar. Nu voi avea niciun material promotional, niciun afis electoral, niciun clip sau spot pentru campania electorala, ci imi voi face cunoscut programul electoral pe retele de socializare, pe internet, care nu costa. Vreau sa apar cu zero lei la cheltuieli. Nu pot sa ma bat cu partidele care au bani", a spus Giurgiu.

Deputatul sustine ca isi va sustine campania pe tentativa de identificare a 21.500 de locuri de munca. "Avem atatea firme in Cluj-Napoca, iar daca fiecare ar angaja un om ar insemna 21.500 de locuri de munca", a spus Giurgiu

Pana acum, la Primaria Cluj-Napoca si-au mai auntat candidatura senatorul Marius Nicoara, din partea USL, si Emil Culda, PNTCD, in timp de PDL sta in expectativa. Candidatul democrat liberalilor ar urma sa fie, cel mai probabil, Emil Boc.

Comentarii Facebook