Mircea Jorj: Cei care ne recomanda sa stam acasa sunt viitorii traseisti


Presedintele PSD Cluj, Mircea Jorj, a reactionat la recomandarile celor care le-au transmis oamenilor politici sa nu mearga la proteste.

"Am intalnit si oameni care au incercat sa se dezica de orientarea lor politica in aceste zile, pentru ca ei interpreteaza gresit  implicarea politica. Nu-mi plac acesti oameni, Acestia sunt viitorii traseisti, acestia sunt oportunistii care se vor intoarce mereu in directia favorabila. Ma bucura insa faptul ca au iesit la lumina zilei", a declarat Mircea Jorj.

Presedintele PSD Cluj mai sustine ca cei care isi doresc sa mearga la proteste au dreptul de a fi prezenti, fara ca cineva sa le interzica acest lucru.

"Apar tot felul de "cunoscatori" care ne recomanda noua oamenilor politici sa nu mergem langa demonstranti. Indiferent ce intrebari imi pun pe acest subiect, raspunsurile sunt aceleasi: vrem acelaeasi lucruri ca si oamenii din strada, vrem ca oamenii ca Raed Arafat sa-si primeasca respectul si recunoasterea, vrem schimbare. Si atunci de ce sa stam pe margine si sa privim la oamenii care sunt legitimati, fotografiati si amendati pentru ca au curajul sa-si ceara libertatea. Nu vom sta deoparte, pentru ca a avea capacitate de mobilizare este un atu si nu un lucru pe care sa il ascundem", a mai afirmat Mircea Jorj

Comentarii Facebook