Mircea Diaconu promite să reformeze justiția: Vom putea trai mai liniștiți, ca o societate normală (P)


Candidatul la președinția României, Mircea Diaconu, promite o reformă a justiției, pentru ca românii să poată trăi în liniște și pentru a ne ”dezvolta ca o societata normala, cu o justitie dreapta

Voi reforma justiția. În sfârșit vom putea trăi mai liniștiți și ne vom putea dezvolta ca o societate normală, cu o justiție dreaptă. Transformarea mediului politic actual dominant de promisiuni deșarte și de corupți în funcții de conducere va lua sfârșit. Fiecare cetățean va avea șansa la dezvoltare personală și profesională. Toate barierele care le pun piedici în prezent vor dispărea”, a precizat candidatul Mircea Diaconu la prezidențiale 2019.

Acesta le promite românii șansa de a rămâne acasă, unde vor fi ”noi oportunități”. ”Tinerii se vor dezvolta armonios alături de părinți și vor putea în sfârșit să-și îndeplinească visele, crescând ca o generație fericită și împlinită”, a mai spus candidatul Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu știe că România are potențial și își propune să investească în promovarea culturii și a valorilor românești, care ne vor transforma țara într-un sistem patriot, demn de urmat. 

Mircea Diaconu a trecut de la actorie la politică. El a jucat de-a lungul vieții într-o serie de pelicule extrem de populare prin intermediul cărora publicul a putut să-l cunoască mai îndeaproape.

Cu toate astea, există o latură pe care puțini dintre noi am cunoscut-o, versiunea politică a actorului Mircea Diaconu.

Ieri actor, astăzi candidat la prezindențiale 2019, Mircea Diaconu este un om hotărât care a decis să candideze la funcția de președinte al României. Este alături de românii de pretudindeni și crede că țara poate avea un viitor mai bun, un viitor în care educația să prospere, în care corupția să fie întreruptă până la cel mai înalt nivel, în care toți românii de pretudindeni pot în sfârșit să renunțe la diaspora, pentru un trai mai bun alături de toți cei dragi, acasă, în România.

La capitolul educație, Mircea Diaconu își dorește să schimbe actualul curs pentru o viață decentă în cadrul tinerilor care aspiră pentru un viitor mai bun pentru ei și pentru familiile lor. 

Mircea Diaconu este de părere că rolul președintelui trebuie să fie remarcat în toate sectoarele de activitate, iar copiii sunt viitorul României. Este nevoie de o restructurare completă care să permită în viitorul cât mai apropiat o dezvoltare personală și profesională la cel mai înalt nivel încă de pe băncile școlilor.

De asemenea, candidatul Mircea Diaconu crede că toți copiii din țară ar trebui să aibă dreptul în mod exclusiv gratuit la educație, indiferent de zona din care aceștia provin. Cu precadere, Mircea Diaconu isi propune personal să ia măsuri în ceea ce privește zonele defavorizate în care școlile sunt în paragină sau unde copiii străbat zilnic zeci de kilometri în cautarea educației.


Articol electoral realizat de SC DHC MEDIA NET SRL la comanda Pro Romania, MFC 31190013

Comentarii Facebook