Dezbatere între candidații la Președinția României LIVE la Europa FM. Moderator Moise Guran


Candidații la alegerile prezidențiale vor participa la o dezbatere organizată de Europa FM, joi, 7 noiembrie, de la ora 20.30.

Candidații Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor sunt așteptați să își expună ideile, viziunea și intențiile față de România, să interacționeze între ei și să transmită astfel un mesaj de civilitate și de civilizație democratică, pe parcursul a două ore, moderate de jurnalistul Moise Guran.

Dezbaterea va avea loc indiferent de numărul celor care vor răspunde invitației noastre și va fi transmisă video-live pe radio și internet. În considerarea interesului public pentru acest eveniment, Europa FM acordă permisiunea de liberă preluare tuturor stațiilor tv, posturilor de radio și siteurilor de internet care vor dori să retransmită această dezbatere”, anunță cei de la Europa FM.

Dan Barna a anunțat că va participa, joi de la ora 20.30 la Europa FM. ”Klaus Iohannis? Viorica Dăncilă?”, a întrebat Dan Barna pe Facebook.

Știri de Cluj va retransmite dezbaterea organizată de Europa FM!

Comentarii Facebook