Ministrul Turcan le-a spus tinerilor care e secretul succesului în politică. Luni, la Cluj, a căzut testul la unul dintre cele 3 secrete


Ministrul Culturii, Raluca Turcan, le-a spus tinerilor care este succesul ei în politica mare. 

Am fost profund impresionată de energia, entuziasmul și ideile pe care le-am regăsit la studenții liberali în cadrul acestei întâlniri și pot spune că m-au inspirat în mod sincer.

În mesajul transmis, am subliniat că, pentru a atinge succesul în politică, sunt esențiale cel puțin următoarele calități: să fii bine pregătit profesional, să fii dedicat muncii și să rămâi integru. Aceste trei principii sunt fundamentale atât pentru evoluția personală, cât și pentru contribuția la o societate mai bună.

Sunt încântată de oportunitatea de a continua colaborarea cu Cluburile Studențești Liberale și de a transforma ideile bune în acțiuni concrete și constructive!” a scris Turcan pe Facebook.

În ciuda acestor sfaturi, ministrul a venit la Cluj-Napoca, luni 30 octombrie, cu lecțiile total nefăcute

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a venit la Cluj pentru a vedea care sunt problemele instituțiilor de cultură din Cluj-Napoca, dar habar nu are despre faptul că Muzeul de Artă a fost retrocedat aproape integral. Despre situația de la Muzeul de Istorie a Transilvaniei, unde expoziția mare, cea permanentă, este închisă de 15 ani, Turcan nu a putut să explice cum va fi rezolvată problema, cu toate că este șefa culturii. 

Comentarii Facebook