Miliardarul Dorin Bob dă rateuri cu sensul giratoriu de pe Frunzișului. Primăria așteaptă finalizarea: Și la privat sunt întârzieri - VIDEO


Sensul giratoriu de pe strada Frunzișului (varianta Zorilor - Mănăștur) va fi terminat la timp, după ce miliardarul Dorin Bob a cerut din nou prelungirea termenului de finalizare. 

Acolo este o investiție privată. Trebuia să fie gata la finalul lunii octombrie și s-a mutat pe noiembrie, dar după ultimele date ar mai dura încă 45 de zile lucrătoare. 

Aleptăm și noi să fie gata, pentru că este un blocaj mare de trafic în acel punct. Vor fi două benzi și calea inelară va fi tot de două benzi”, ne-a spus Dan Tarcea, viceprimarul Clujului.

Untitled1.png

Acesta a explicat că acum sunt mari probleme pentru că în sensul giratoriu se intră pe o singură bandă și se produce o ștrangulare a traficului.

Dezvoltatorul Dorin Bob a primit autorizația de construcție și va putea beneficia de recepția ”Blocului cu aripi” numai dacă va finaliza acest sens giratoriu.

Primăria Cluj-Napoca mai pregătește și alte investiții pe Frunzișului, pe banii dezvoltatorilor

Mai sunt câteva proiecte mai mici pe strada Frunzisului, care trebuie să respecte ampriza de pe strada Frunzișului. Stațiile de autobuz vor fi scoase de pe stradă și vor fi făcute alveole. Pista de bicilete va merge prin spatele stației, așa că se va circula mult mai fluid.

Acolo au fost impuse condiții pentru cei care vor construi, astfel că investițiile vor fi private”, a mai spus Dan Tarcea. 

Acesta a spus în final că și la privat se întâmplă întârzieri în finalizarea lucrărilor, nu numai la proiectele publice.

Știri de Cluj a cerut un punct de vedere din partea dezvoltatorului imobiliar Dorin Bob, dar acesta nu a fost încă trimis. Vom reveni cu detalii... 

Comentarii Facebook