Analistul politic Mihai Curteanu, despre scandalul lucrării de doctorat a lui Emil Boc: Ce face Ungureanu pentru buzoieni?


Analistul politic clujean Mihai Curteanu a intervenit în disputa iscată de lucrarea de doctorat a primarului Emil Boc și îl atacă pe deputatul Emanuel Ungureanu.  

Dacă din punct de vedere politic nu am împărtășit întotdeauna aceleași opinii cu Emil Boc din punct de vedere administrativ lucrurile se schimbă și trebuie să recunoaștem că astăzi edilul Clujului este unul dintre cele mai performante produse al clasei politice și al administrației publice.

Ei bine, Emanuel Ungureanu acest politician de rit nou, care se luptă din răsputeri să își creeze imaginea unui sfânt justițiar cățărându-și capitalul politic pe subiecte penibile încearcă continuu să își facă loc pentru o potențială candidatură la funcția supremă în deliberativul local.

Veșnic aspirant la poziții publice emigrând la Buzău pentru a reuși să obțină încă un mandat de parlamentar asta după ce organizația USR Cluj l-a repudiat.

Îl întreb și eu pe această cale pe distinsul domn deputat ce întreprinde dânsul pentru cetățenii din Buzău cei pe care îi reprezintă în Parlament și care nu cred că sunt prea interesați de lucrarea de doctorat al edilului Clujului având cu totul și totul alte priorități”, a spus Curteanu.

Contre între Emil Boc și Emanuel Ungureanu pe marginea tezei de doctorat

Emanuel Ungureanu a anunțat că oferă o recompensă de 500 de euro celor care vor găsi lucrarea de doctorat în original a primarului Emil Boc. Edilul a spus că lucrarea este publicată și l-a făcut ”terchea-berchea” pe Emanuel Ungureanu. ”Nu permit nimănui să-și bată joc de munca mea, cartea mea este publică, mai sunt exemplare din ea, dacă dorește cineva. A fost verificată de sute de ori, n-a găsit nimeni nicio problemă, nu pot accepta să facem din alb negru.(...) Te rog să-ți vezi de lungul nasului, pentru că în afară de otravă nu ai făcut nimic, un terchea-berchea, ai luat 3% în alegeri cu mine (la alegerile din 2020, când Emanuel Ungureanu a candidat la primăria Clujului)”, a izbucnit Emil Boc, care nu este la prima ieșire necontrolată în ultima vreme.

Emil Boc, răfuială cu Emanuel Ungureanu, pe tema tezei de doctorat a primarului: Ești un terchea-berchea

Comentarii Facebook