Mihai Tudose spune că s-a gândit să demisioneze. Despre relația cu Dragnea: Nu e ”într-un moment fericit”

 

Premierul Mihai Tudose a declarat că s-a gândit la demisie și că relația cu Liviu Dragnea nu este ”într-un moment fericit”.

 

Întrebat dacă a vorbit în partid despre posibilitatea de a demisiona din postul de prim-ministru, Mihai Tudose a spus, la Antena 3: ”Da, am spus-o foarte clar, am spus-o într-un cerc de trei, maxim patru persoane. Dacă lucrurile stau aşa de rău şi Guvernul s-a prăbuşit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine”.

 

Premierul a declarat că a aflat de la presă despre criticile aduse Guvernului în şedinţa de luni a Biroului Permanent Naţional, la care nu a participat din cauza întâlnirii cu secretarul general al NATO.

 

Nu sunt într-un moment fericit al relaţiei cu Liviu Dragnea”, a spus Tudose precizând că marţi va avea o discuţie la partid care să lămurească tensiunile din ultima vreme. Primul ministru a spus că nu are ce să își reproșeze în relaţia cu preşedintele PSD: ”Sincer, nu. Chiar nu. (...) Mâine vom face o asemenea discuţie când vom vorbi despre toate bărbăteşte”.

 

Tudose crede că tensiunile sunt cauzate de ”unii” care ”au foarte multă imaginaţie, foarte mult timp liber şi poate anumite sentimente de frustrare”. El a precizat că își va asuma și unele schimbări de ministri.

Comentarii Facebook