Mihai Seplecan și-a depus candidatura la Primăria Cluj-Napoca. Ce face Emil Boc

 

Mihai Seplecan este singurul liberal care și-a depus candidatura, pe linie internă a PNL Cluj, la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

 

Până în 1 august, Partidul Național Liberal Cluj a organizat o ”selecție” a membrilor care doresc să candideze, pentru a putea apoi alege un candidat care să fie lansat în luptă. Mihai Seplecan este singurul care și-a depus candidatura, iar Emil Boc încă este rezervat. 

 

Nu am luat nicio decizie pentru că acum trebuie rezolvate problemele gunoaielor și trebuie gestionate fondurile europene, proiecte în valoare de 150 de milioane de euro.

 

Ar fi caraghios când ai probleme strigente cu gunoaiele pe tine să te preocupe mandatele și candidaturile. Pe clujeni îi interesează să fie duse gunoaiele și nu ce va face un primar”, a spus zilele trecute Emil Boc.

 

Într-o ședință restrânsă a PNL Cluj, Emil Boc a repetat în esență același lucru, dar a spus că, dacă se rezolvă problema gunoaielor și vor fi finalizate drumurile din oraș, atunci se gândește să candideze.

Comentarii Facebook