Mihai Răzvan Ungureanu îşi lansează azi la Cluj noua structură politică

 

Fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu vine azi, 13 iulie la Cluj unde îşi va lansa noua structură politică, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta (ICCD), prilej cu care îi aşteptată pe cei interesaţi, la hotelul City Plaza, începând cu ora 16:30.


"Această întâlnire este rezervată cetăţenilor, reprezentanţilor societăţii civile, ONG-urilor, tuturor celor interesaţi în păstrarea şi evoluţia democraţiei în România, puterea societăţii civile în faţa statului, criza politică pe care o traversăm acum şi salvgardarea statului de drept.

Vom discuta liber despre societatea civilă şi implicare, sub forma unei dezbateri, domnul Mihai Răzvan Ungureanu fiind la dispoziţia Dumneavoastră fără obstacolele unei tribune, ecran de televizor sau monitor de calculator. Faţă în faţă!", se arată în comunicatul remis de ICCD.


"Scopul Iniţiativei Civice de Centru Dreapta este acela de a se constitui într-o platformă flexibilă a societăţii civile în baza căreia sunt aşteptaţi să se exprime toţi cetăţenii ale căror valori şi principii despre societate, economie şi viaţă politică sunt apropiate dreptei europene.


Iniţiativa este, înainte de toate, un mijloc de expresie pentru majoritatea mută a electoratului românesc care nu se mai regăseşte în oferta politică actuală şi care preferă să-şi inhibe manifestările în viaţă publică pe fondul unei profunde dezamăgiri faţă de clasa politică actuală.

Iniţiativa Civică de Centru Dreapta s-a constituit sub forma unui ONG, din dubla raţiune de a oferi cetăţenilor confortul unei angajări în spaţiul public fără condiţionarea apartenenţei la un partid politic, dar şi din raţiunea pragmatică a timpului scurt pentru înfiinţarea şi înregistrarea unui partid politic capabil să intre cu şanse în lupta electorală din toamnă", mai scrie în comunicat.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook