Mesajul PSD Cluj, de Ziua României: 102 ani au trecut de când sacrificiul multor generații de români (P)


102 ani au trecut de când sacrificiul multor generații de români, inclusiv pe frontul Primului Război Mondial, au făcut ceea ce multora le părea imposibil la acea vreme: unirea tuturor românilor sub un singur steag!

Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, semnifică pentru fiecare dintre noi momentul unirii în cadrul aceloraşi graniţe ale tuturor teritoriilor locuite de români. 102 ani au trecut cu bune și cu rele, însă ultimii 31 de ani au fost cei mai dificili.

Suntem convinși însă că vom depăşi toate aceste dificultăţi, tot împreună, aşa cum am făcut-o şi până acum. După Revoluția din 1989 ne-am străduit cu toţii să construim o societate mai prosperă, o societate mai bună, mai democratică, mai liberă.

Suntem în NATO şi în Uniunea Europeană. Viitorul presupune alte eforturi pe care le vom face cu toţii pentru a aparține unei societăți sănătoase și prospere.

Trebuie să fim cu gândul la lucrurile care contează în viaţa noastră, lucrurile care ne unesc, uitând de cele care ne dezbină, căci toți avem același vis: o Românie frumoasă și prosperă. O Românie de care să fim mereu mândri, oriunde am fi!

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!


Material publicat de SC DHC MEDIA NET SRL, la comanda PSD Cluj, cod mandatar: 11200020

Comentarii Facebook