Mesajul de REVOLTĂ al unui clujean, sătul să stea zilnic 2 ore în traficul de pe Corneliu Coposu / Tăietura Turcului: E mai mare rușinea


Clujenii care merg spre Baciu stau câteva ore, seară de seară, în trafic, pe Corneliu Coposu și pe Calea Baciului. Drumul este blocat și se circulă bară la bară.

Buna seara!

Scriu acest mesaj în principal pentru ca am timp stând cu orele în autobuzul 31, în loc să stau un sfert de oră.

Nu știu cine e responsabil pentru asta: primarul din Cluj, Baciu, consiliile, președintele Consiliului Județean, nici nu mai contează.

De ce nu se face nimic cu bucata de drum lipsa de la Tetarom? Sunt câteva sute de metri. E mai mare rușinea. Ar mai exista o strada parelelă cu Corneliu Coposu și Calea Baciului. Mașinile nu s-ar mai bloca la trecerea de cale ferată de la Tăietură, ar putea trece și mai devreme din Baciu calea ferată la Napolact, împărțind încărcătura la traversările de cale, fără poduri scumpe și alte vise îndepărtate sau care nu se vor face vreodată. Totul sta în câțiva metri de strada.

Dacă punem toți locuitorii un sac de ciment și un capăt de sârmă, facem strada aia de 2 ori din beton armat, ca în Germania.

Urmează să zic o prostie, dar mai bine ieșim la o clacă de dres drumul ca în vremea lui Ion Creangă ( cei care au citit Amintiri din Copilărie poate vor înțelege referinta), ilegal, fără aprobări, fără nu știu ce studiu, ca o data făcut, nu îl mai dărâmă, de ani de zile nu îl fac, nici nu îl vor strica.

Sper sa ajungă mesajul unde trebuie. Seară faină și somn ușor azi, ca ne vedem la alegeri mâine, poimâine!”, a relata clujeanul.

Altcineva a relatat că a făcut două ore și cincisprezece minute din Piața MIhai Viteazu până în Baciu, din care o oră și patruzeci și cinci de minute de la Autogara Beta până la Petrom.

Comentarii Facebook