Marius Nicoara: PDL pune Transilvania pe tava UDMR


Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, acuza PDL ca a pus Transilvania pe tava UDMR pentru a putea guverna in continuare.

"Pana acum s-a tot spus ca PDL se agata de putere pentru a mai putea fura putinul care a mai ramas nefurat, pentru a mai baga in buzunarele camarilei de partid bani care apoi sa fie folositi in campania electorala. Perfect adevarat. Dar, principalul motiv al disperarii partidului patronat de Traian Basescu de a ramane la guvernare este strans legat de apropiatele alegeri locale, respectiv parlamentare, de nevoia de a se afla 'la butoane' in momentul organizarii scrutinelor. Acest lucru demonsteaza intentia clara a PDL de fraudare a alegerilor - singura sansa a partidului lui Traian Basescu de a mai salva din scorul electoral dezastruos", a declarat Nicoara.

Senatorul sustine ca "PDL -istii au ajuns sa dea Transilvania bucata cu bucata - astazi o facultate, maine o regiune intreaga. Doar pentru a se mentine la Putere si a putea controla organizarea alegerilor, PDL pune Transilvania pe tava UDMR. Odata pierdute alegerile, Traian Basescu si acolitii sai risca punerea sau repunerea pe rol a unor dosare controversate".

 

Lapusan: UMF Targu Mures separata pe criterii etnice. PDL se agata de putere

Comentarii Facebook