Marius Nicoara: Emil Boc trebuia sa anunte ca nu mai luam ultima transa de la FMI si nu Traian Basescu


Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, ii cere lui Emil Boc sa dea explicatii in legatura cu afirmatia presedintelui ca Romania nu va mai lua ultima transa din imprumutul de la Fondul Monetar International (FMI).

"Anuntul presedintelui referitor la faptul ca nu mai luam ultima transa de bani de la Fondul Monetar International pare o veste buna. Nimic nu poate sa ne bucure mai mult decat faptul ca am iesit din zona de risc si ca toate reducerile veniturilor au avut un scop care, iata, a fost atins.

Insa, peste toate vestile presedintelui s-a asternut neincrederea, datorita faptului ca promisiunile sale au ramas neacoperite, ca a intervenit in arii de activitate pe care nu le stapanea si ne-a dat informatii eronate si pentru ca, in general, a avut talentul de a poza in cel care le rezolva pe toate, neavand niciun succes la activ.
 
In aceste conditii, ca cetatean al acestei tari si ca parlamentar trimis aici de clujenii care m-au votat, ii cer primului ministru, Emil Boc, sa ne lamureasca si sa ne dea toate informatiile, reale, pe cat se poate. Mi se pare mult mai normal ca acesta sa stie mai bine ce face guvernul, decat presedintele
", a declarat Marius Nicoara.

Senatorul PNL Cluj il mai acuza pe Emil Boc ca le da sperante desarte cand anunta cresterea salariilor cu 15%. "Sa nu dea sperante inutile oamenilor, asa cum a facut cu mult laudata crestere salariala de 15%, care in fond s-a dovedit mai mica, prin aplicarea unor calcule strategice care sa convina guvernului", a mai spus Nicoara.

Comentarii Facebook