Marius Nicoara despre plecarea ING: "Clujul - centru de afaceri, o amintire!"


Senatorul PNL Cluj, Marius Nicoara, sustine ca plecarea ING de la Cluj demonstreaza ca politicile economice impuse de Guvern sunt un esec.

"Faptul ca ING va desfiinta centrul regional de servicii, pe care l-a deschis la Cluj in urma cu jumatate de an, din cauza majorarii TVA si a 'circumstantelor economice si legislative care s-au schimbat', reclama o reactie din partea autoritatilor locale. Ma astept ca reprezentantii puterii, de aici din Cluj, sa ia atitudine in fata sefilor mari si sa le explice eroarea pe care o fac impunand atatea constrangeri mediului de afaceri", a spus Marius Nicoara.

Senatorul PNL sustine ca, in mandatul liberal-democratilor, Clujul s-a transformat intr-un judet de asistati sociali.

"Daca mandatul meu de Presedinte al Consiliului Judetean Cluj a insemnat atragerea investitorilor straini si mutarea aici a unor linii de productie ale marilor firme trans-nationale, mandatul PDL se traduce prin transformarea judetului nostru intr-unul de asistati social, prin cresterea numarului de someri. Nu pot condamna deciziile luate de marii investitori din zona de a-si muta afacerile, pentru ca aici s-au lovit de un zid de indiferenta si rea-credinta, atitudini pe care le condamn public si pe care le doresc corijate in cel mai scurt termen cu putinta. Numai in felul acesta mai putem spera la o viata economica la un nivel acceptabil in zona", a mai spus parlamentarul liberal.

Reprezentantii ING au anuntat ca inchid centrul de servicii de la Cluj din cauza schimbarilor economice si legislative, care au "redus considerabil eficienta preconizata pe termen mediu ale acestui centru regional de servicii".

Citeste si...

ING Cluj se inchide! 200 de angajati vor fi disponibilizati

Comentarii Facebook