Marius Nicoară ”dă foc” organizației PNL Cluj cu noi jocuri de culise

 

Liberalul Marius Nicoară a dat foc la organizaţiei judeţene a PNL, pe care o conduce, după ce, fără a avea acordul PNL Cluj a încercat să schimbe colegiile între PSD şi PNL. 

 

Scandalul a pornit de la Colegiul 3, Gheorgheni-Andrei Mureşanu, care în baza înţelegerii dintre partidele care compun USL, ar fi revenit PNL. Cu toate acestea, Marius Nicoară a mers la Murighiol - Tulcea, unde s-a desfăşurat şedinţa USL, prin care s-au împărţit colegiile la nivel naţional şi a încercat să facă o rocadă, liberalii să cedeze Colegiul 3, către PSD, în schimbul Colegiului 1, Grigorescu-Mănăstur. 

 

Liberalii spun că la următoarea şedinţă a Biroului Permanent Judeţean îi vor cere socoteală lui Nicoară, care, prin planul său, a pus mai presus dorinţa lui de răzbunare împotriva deputatului independent Mircia Giurgiu, decât interesul PNL. 

 

Nicoară susţine că, din cauza lui Mircia Giurgiu, a pierdut la alegerile locale, funcţia de primar al Clujului. ”Marius Nicoară umblă aiurea, deşi nu-l mai crede nimeni, dar el face schimburi. Cedează tot. Dă la PSD, posturi, servicii, etc. S-a dus la Murighiol să cedeze Colegiul 3, cel de pe Gheorgheni şi Andrei Mureşanu, care este cel mai tare şi care poate fi câştigat de liberali. Acest colegiu, conform înţelegerii cu PSD, revine PNL. Nicoară a vrut să se răzbune pe Giurgiu şi a vrut să îl dea la PSD. A făcut asta doar ca să îl taxeze pe Giurgiu. Marius Nicoară nu a avut aprobarea de la BPJ. Pentru asta va fi taxat că nu avea aprobarea necesară. Pe noi nu ne interesează Mircia Giurgiu. Cel mai grav a fost că Marius Nicoară a mers la Murighiol şi deşi la Cluj s-a negociat foarte bine, a vrut să schimbe totul. Cel mai bun din Cluj Napoca e Colegiul 3. Nicoară nu mai are niciun fel de susţinere de la Biroul Judeţean. Vom face paşi mici spre schimbare acestuia”, a spus un liberal clujean.

 

PSD și PNL și-au împărțit colegiile la Cluj. Soția lui Horea Uioreanu candidează, iar Mircia Giurgiu se luptă pentru Colegiul 1

Comentarii Facebook