Marius Nicoara: "Cearta dintre Traian Basescu si Emil Boc este o cacealma"


Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a declarat ca Traian Basescu si Emil Boc nu sunt certati si ca este vorba mai mult de o cacialma, la fel cum nu exista nicio revolta in PD-L.

"Eu cred sincer ca cearta dintre Traian Basescu si Emil Boc este o cacealma. Nu exista niciun fel de revolta a PDL impotriva presedintelui, ci mai degraba avem de-a face cu o incercare de manipulare. Scenariul vine ca urmare a aparitiilor in presa a discutiilor purtate in cadrul sedintei "secrete" in care s-a vazut ca preocuparea principala a PDL este "cota de piata", nicidecum situatia dezastruoasa in care se afla tara", a declarat Marius Nicoara.

Senatorul PNL considera ca prin "aripa reformatoare" se incearca spalarea imaginii PD-L-ului, astfel incat, daca guvernul Emil Boc va cadea in urma motiunii de cenzura, Traian Basescu sa "pastreze aceasta varianta de rezerva. Iar jocul abil pe care l-am urmarit cu totii la televizor a fost facut cu scopul de a da impresia ca PDL se disociaza de el, probabil intr-o incercare de momire a PNL sau PSD la aceasta dezastruoasa guvernare, situatie in care, evident, guvernul Boc ar scapa de motiune. Ministrul Sebastian Vladescu a fost sacrificat pentru credibilitatea actiunii".

Nicoara sustine ca remanierea confirma aceasta teorie si demonstreaza ca este vorba numai de un "joc de imagine al PDL. Confirmarea vine din alegerea noilor ministri, nominalizari departe de ceea ce asteptam cu totii, si anume profesionisti cu expertiza in domeniul pe care il vor gestiona".

Comentarii Facebook