Mărincuș, discurs EXTREMIST la protestul AUR de la Cluj: Cei care au avut COVID sunt proștii convertiți / AUR s-a delimitat de el


Călin Mărincuș, luptător în ring, simpatizant Noua Dreaptă, PSD și acum AUR, a avut un discurs plin de acuze la mitingul AUR de la Cluj. 

Călin Mărincuș și-a făcut o emblemă din luptă împotriva COVID, după cum anii trecuți lupta să nu fie aduși emigranți  în România, la muncă.

Dacă cumva vă credeți că sunteți puțini, vreau să știți că cei care contează sunt totdeauna puțini. 

Trăim într-o aberație fără margini, care este mondială, și asta îmi arată că sunt niște interese, sunt niște forțe care într-adevăr au putere foarte mare în această lume.

Totuși, România a devenit un teatru grotesc de-a dreptul și, tot ceea ce suferim noi acum, se datorează românilor care slujesc tot ceea ce se ordonă dinafară.

Coronavirusul în România are câteva fațete ca să spun. În primul rând este slugărnicit politic. Ai noștri aleși, cu puterea pe care o au, ne impun să respectăm niște norme aberante, care sunt împotriva noastră. Totuși în ajutorul lor vine presa, vine media, care din punctul meu de vedere nu este altceva decât o prostituție intelectuală asta face media în România.

Un prieten spunea că nu există acest virus. Așa am spus și eu mai demult, dar vreau să vă spun că nimeni în acest în lumea aceasta nu a izolat COVID-19 să mi-l arate că acesta este virusul. Nimeni nu izolat coronavirusul, dar totuși avem mai multe vaccinuri. AstraZeneca și lotul care a fost retras de pe piață, nu este altceva decât lotul cu care au fost vaccinați toți polițiștii din Cluj-Napoca și primarul Emil Boc. Eu sper să nu fie probleme cu dânșii, dar nimeni nu poate garanta ce poate aduce această substanță în corp, într-un an, în doi, în trei. 

Așadar, vaccinarea obligatorie despre care se vorbește este o altă aberație, care nu văd cum poate fi gândită sau înțeleasă de o minte funcțională. Cum să obligi pe cineva să își introducă în corp o substanță, dacă ele se sănătos, dacă el nu vrea. Și vine întrebarea pentru cei care sunt pro vaccinare și întreb ”Dacă tu ești vaccinată și te consideri la adăpost de o infecție pe care au nevacinatul ți-aș putea-o da, de ce să mă vaccinez și eu?”. Dacă mie îmi plac șerpii și am șerpi în casă, trebuie să îți bagi și tu în casă doi. 

George Simion mesaj MODERAT la Cluj. AUR se opune unui pașaport de vaccinare, dar susține vaccinarea celor care doresc

Libertatea nu este un drept, pentru libertate trebuie luptat în permanență și asta trebuia să facem. 

Vreau să vă vorbesc acum despre protocolul COVID. Eu pot să spun că îl cunosc mai bine. Testele de COVID care se fac nu sunt reale. Cel care a inventat PCR a spus că nu este pentru COVID. Cunoaștem cazuri, în care s-au făcut 5, 6, 7 teste, până când a fost pozitiv și a fost internat.

Morții de COVID îi avem numai și numai în spitale și asta trebuie să ne dea de gândit. De ce? Pentru că o dată ajunși acolo protocolul de COVID te ucide prin câteva metode. Prima este că nu sunt tratați de boala pe care o au în realitate. Pe urmă, tratamentul care se administrează. Am găsit într-un filmuleț, din greșeală uitat un medicament care se numește ESMERON, care se dă bolnavilor, dar acesta nu face decât să paralizeze toată musculatura, inclusiv mușchiul cu care respirăm. Medicii au spus că Esmeronul este bun pentru cei intubati. Ok, dar îi dai cuiva cu funcția pulmonară și așa afectată un medicament care să îi paralizeze funcția respiratorie. 

Am încercat să mă angajez la spital ca brancardier, dar nu am fost primit pentru că știam ce se întâmplă în interiorul spitalului.

Unii spun că sunt extremist și îmi spun că au avut COVID și cât au suferit. 

Evitați să ajungeți în spitale, dacă cumva dumneavoastră sau cineva de-al dumneavoastră este declarat cu COVID. Evitați pentru că spitalele, secțiile ATI, sunt punctul terminus. Acolo mor românii”, a spus Călin Mărincuș.

Deputatul AUR Cluj, Ilie Coleșa, a intervenit rapid și s-a delimitat de Mărincuș.

”Noi, AUR, nu contestăm acest virus. Nu vrem ca politicul să se implice în acest act medical. Vrem libertate de vaccinare sau de nevaccinare. Vrem ca vaccinurile să își dovedească eficacitatea. Acest lucru se dovedește, nu se impune”, a spus Ilie Coleșa, deputatul AUR Cluj.

Comentarii Facebook