Mama lui Catalin Voicu face afaceri prospere la ...70 de ani

Gherghina Voicu  a intrat in afaceri in 2004, la 67 de ani, si a castigat primul contract  semnificativ pe piata drumarilor la doar doua zile dupa infiintarea firmei Gecor SRL. Si nu orice contract : "asigurarea esteticii" pe centura Bucurestiului in valoare de  700.000 de lei.

 

Firma Gecor SRL are sediul in comuna Calugareni si este asociata in diferite contracte cu statul impreuna cu firma PACO a lui Costel Casuneanu.

 

Dupa primul contract de succes obtinut in 2004, au urmat multe altele, la fel de reusite.

 

In 2007, Gherghina Voicu s-a restras din afacere, dar business-ul a continuat sa prospere. Potrivit Realitatea.net, aceasta a lasat afacerea finilor ei care si-au insusit foarte bine reteta succesului si au castigat anul trecut licitatii pentru contracte multianuale la CNADNR in valoare de peste 4 milioane de euro.



Potrivit referatului intocmit de procurori, Catalin Voicu i-a cerut lui Costel Casuneanu 260.000 de euro pe care se presupune ca i-a dat judecatorului Florin Costiniu pentru a le da o mana de ajutor in instanta. Totul se bazeaza pe inregistrarile telefonice.

Voicu Catalin: Deci, domnu' presedinte. Mie imi trebuie sa ma imprumutati pana la sfarsitul anului, cu 200.000. Dar, daca aveti 100 sau 50, sunt buni si aia, da? Eu, bani am, domnu' presedinte. Nu am acum.
Casuneanu Costel: Stiu, domnu' general, nu se pune problema.
Voicu Catalin: …o sa-l anunte baiatul ca are prima intrevedere aci cu domnii ca sa stabileasca tratamentul, tot, tot, tot,...chiar in cadru oficial, la spital, vor fi chemati, da?
Casuneanu Costel: Am inteles.

 

Foto: realitatea.net

 

Comentarii Facebook