Macovei a declarat la Cluj că înființarea comisiei de etică a PDL face un clasament valoric al candidaților

 

Eurodeputatul Monica Macovei a declarat la Cluj că înființarea Comisiei de Etică a ARD va face un clasament valoric al candidaților. 

 

Comisia de Etică a ARD este o sămânţă pentru toate partidele, o sămânţă pentru electorat, pentru cei care se duc la vot, care trebuie să ştie când votează candidaţii să se uite şi la criterii, să vadă ce a făcut un candidat. E un lucru pozitiv. USL nu are niciun fel de comisie, este un candidat la ei care a fost condamnat acum două zile. Sigur că e greu, timpul e scurt, dar şi dacă unul sau doi oameni nepotriviţi sunt scoşi de pe listă, e un succes. Numai PDL a scos circa 60 de oameni de pe liste, în rest niciun partid nu a făcut acest lucru. Este o luptă grea pe care o ducem cu limitele de rigoare, pentru că nu poţi schimba peste noaptea clasa politică, dar numai dintr-o parte vine totul, fiind că doar aici e posibilă schimbarea şi putem să o provocăm. Comisia aceasta ar trebui urmată şi de alte partide”, a spus Monica Macovei.

 

Europarlamentarul a participat la Cluj la conferinţa ”Valorile dreptei, dreapta valorilor”, organizată de Fundaţia Creştin-Democrată, în colaborare cu Fundaţia Konrad Adenauer.

 

La evenirment a participat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, deputatul PDL, Sever Voinescu, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, vicepreşedintele Fundaţiei Creştin Democrate, Adrian Papahagi.

Comentarii Facebook