Măcel pe lista de candidați PNL la Consiliul Județean Cluj! Tișe i-a ”executat” pe leneși


PNL Cluj fierbe mocnit după ședința de joi seara, 18 aprilie, când s-a stabilit lista consilierilor județeni pentru alegerile locale din iunie 2024. Alin Tișe a tăiat în ”carne vie” și a renunțat fără să regrete la 13 dintre actualii consilieri județeni, pentru că mai mult au dormit decât au lucrat.  

Marea surpriză este înlăturarea de pe listă a lui Marius Mânzat, apropiat de-al fostului președinte al PNL, Marius Nicoară, liberal vechi dinainte de fuziunea cu PDL.

”Curățenia” din PNL Cluj era așteptată de mult, pentru că în unele medii influente Alin Tișe s-a plâns că aleșii liberali nu prea au activitate. ”Aș vrea să facă vizite în teritoriu, să se promoveze în presă, dacă vor să fie politicieni. De asemenea, nu înțeleg de ce nu fac conferințe de presă și să-și prezinte proiectele lor și pe cele ale Consiliului Județean”, a comentat Alin Tișe în unele întâlniri private de partid.

În total, 90 de liberali și-au depus candidaturile pentru un loc în Consiliul Județean Cluj, dar la alegerile din iunie 2024 PNL Cluj mizează pe un număr de 20 - 21 de mandate eligibile.

Știri de Cluj prezintă mai jos lista candidaților:

Alin Tișe 

Cristian Haiduc

Florin Stamatian Profesor universitar Obstetrică - Ginecologie)

Marinela Marc (șefa Inspectoratului Școlar Județean Cluj)

Radu Rațiu (director Cluj Arena)

Maria Forna (fost consilier Daniel Buda)

Ovidiu Stanilă

Ignat Morar (fiul primarului din Dej)

Iuliu Sânmărtean

George Moldovan

Cristian Ciuta

Bashar Molhem

Georgiana Sima (președinte TNL Cluj)

Paul Ţiriac (director adjunct BT Arena)

Igor Cojocaru 

Andrei Goia

Ștefan Lupan

Viorel Sirca

Aurel Rosianu (liderul Partida Romilor Cluj)

Adela Dehenes (a trecut de la USR)

Alin Tișe este candidatul PNL și la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, iar dacă va câștiga se va retrage de păe lista consilierilor județeani, lăsând locul altui coleg. De asemenea, și Cristian Haiduc va face aceeași manevră, el fiind secretar de stat. 

Care sunt consilierii excluși de pe lista eligibilă

În mandatul 2020 - 2024, PNL a avut 18 consilieri județeni. La ”curățenia de primăvară”, zboară de pe listă următorii: Marius Mânzat, Traian Abrudean, Marinel-Ioan Andro, Hadrian-Viorgil Arion, Gheorghe-Marius Balaj, Lucian Cordiș, Dumitru Drăghici, Anca Hodorogea, Gheorghe Iancu, Angela Marchiș, Violeta Mureșan, Călin Tuluc.

Comentarii Facebook