Luni 28 Noiembrie

Lui Năstase îi pare rău pentru Liviu Dragnea: Trebuia să demisioneze


Adrian Năstase a spus că îi pare rău pentru ceea ce îndură Liviu Dragnea.

Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; 2. Condamnarea lui, intr-un dosar cusut cu ata alba, este o condamnare ce a avut un obiectiv politic. Aceasta condamnare, ca si felul in care a fost ”insotit” Dragnea spre Rahova arata ca suntem un popor crud, usor de manipulat, si ca, dupa „revolutia votului”, a urmat justitia populara”, a scris Adrian Năstase, luni pe blogul personal.

Acesta a spus că sunt forțe politice interne şi externe care vor să ducă PSD la 20%.

In mod paradoxal, folosirea social media nu ne duce spre viitor, ci spre trecut. Actiunile politice interne si externe au avut si au ca obiectiv transformarea PSD intr-un partid de 20% care sa nu mai aiba un rol determinat in guvernarea Romaniei. Pentru asta s-au folosit, de-a lungul timpului, atat cozi de topor, cat si anumiti lideri care, constient sau nu, au intrat in astfel de jocuri”, a completat Năstase.

Atitudinea si compromisurile lui Dragnea, lipsa de decizie, temporizarea i-au creat si lui probleme, dar si partidului si, in definitiv, tarii. Imi pare rau pentru ce indura, mai ales ca stiu ce inseamna umilinta unei condamnari si pierderea libertatii, dar incercarile lui de a negocia cu „statul paralel” l-au dus intr-o fundatura – in plan personal – iar partidul intr-o criza profunda din care va iesi doar daca intelege ca trebuie folosita o operatie chirurgicala si nu administrate «suplimente alimentare»”, a conchis Adrian Năstase.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3,6 ani de închisoare cu executare.

Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook