Ludovic Orban l-a atacat pe Boc unde îl doare mai tare, la familie: Susține alianța cu PSD, probabil nășită de Grupul de la Cluj


Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, a spus că Emil Boc și-a folosit și familia pentru a-i convinge pe liberali să-l voteze pe Cîțu la Congres.

Aduceți-vă aminte ce a spus, că e fericit că Florin Cîțu candidează la președinția PNL, pentru că e convins că în felul ăsta fetele lui nu o să mai plece din țară. Să-ți bagi familia ca să convingi oamenii să voteze... Nu mai știa ce să spună ca să-i convingă pe liberali să-l voteze pe Florin Cîțu. Emil Boc are o lungă experiență a slujitorului președinților. Să ne aducem aminte că Boc a fost cel care a acceptat, după ce Stolojan a refuzat, să fie premier în 2008-2009, în guvern cu PSD, guvern făcut de Băsescu cu PSD. Și acum a fost iarăși un fervent susținător al alianței de guvernare cu PSD, care cel mai probabil e nășită și de discuțiile Grupului de la Cluj”, a declarat Orban la Realitatea PLUS.

Pomenind de Grupul de la Cluj, Orban l-a atacat și pe Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.

Eu am o părere bună despre domnul Dîncu ca sociolog. Este un specialist foarte bun. De multe ori am discutat chestiuni de analize sociologice. Eu mi-am ridicat un semn de întrebare foarte serios despre domnul Dîncu când l-am văzut în guvernul tehnocrat. Domnul Iohannis, după ce și-a dat demisia domnul Ponta, a numit un guvern tehnocrat și acolo era un tehnocrat de nădejde de la PSD, domnul Dîncu”, a mai afirmat Orban.

Emil Boc il sustine pe Florin Cîțu la șefia PNL, dar nu știe daca si Ilie Bolojan ii este alaturi: Nu vreau ca fiicele mele să emigreze - VIDEO

Prezentatoarea tv a spus că Vasile Dîncu ar fi omul serviciilor, apropiat de Maior și Coldea, iar Ludovic Orban a replicat că Grupul de la Cluj a fost înființat chiar de tatăl lui George Maior.

Comentarii Facebook