Ludovic Orban, despre numirea unui premier de la PSD: Iohannis e un mincinos. Și-a încălcat toate promisiunile - VIDEO


Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, l-a făcut ”mincinos” pe Klaus Iohannis care a numit un premier de la PSD, deși a spus că nu va face asta niciodată.

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a desemnat premier pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, partid numit ”toxic” în perioada în care era condus de Liviu Dragnea.

În urmă cu 33 de ani, Iliescu declanșa reprimarea brutală a manifestației pentru democrație, din Piața Universității.

Nici până astăzi nu există niciun vinovat și dosarul nu este finalizat. Ceea ce se întâmplă astăzi arată de ce. Astăzi, Iohannis, chiar de ziua lui de naștere, face propria lui ”Mineriadă politică”, fără mineri, adică își bate joc și trădează încrederea și speranța care i-a fost acordată de 6,5 milioane de români, pentru promisiunile pe care le-a făcut în campanie. ”O Românie fără PSD”, dacă vă aduceți aminte. O Românie normală, o Românie care să fie guvernată pentru respectarea drepturilor și libertăților individuale. O Românie care să se modernizeze și în care să se facă reformele, să se repare legile justiției, lupta împotriva corupției să fie sprijinită, iar cetățenii români să aibă posibilitatea să se realizeze aici în România. 

Astăzi, Iohannis comite ultimul act de trădare, dând putera pe mâna caracatiței PSD. Începând de astăzi, după desemnarea lui Ciolacu, Klaus Iohannis arată că nu a fost altceva decât un cal troian al PSD, nu a fost altceva decât un mincinos nerușinat, care și-a bătut joc de toți oamenii cărora le-a făcut promisiuni, pe care, imediat ce s-a văzut cu al doilea mandat în buzunar, le-a călcat în picioare. 

Noi suntem parlamentarii Forța Dreptei. Acest simulacru de negocieri care are loc acum, în care PSD este chemat de Iohannis cu băieții de serviciu din PNL, în același timp, nu are nicio legătură cu voința românilor. Noi suntem oamenii care ne-am menținut cuvântul dat, care avem obraz, bun simț, onoare și care vom face tot ceea ce depinde de noi ca tot ceea ce s-a promis în 2022 să se respecte. Categoric vom vota împotriva unui guvern condus de PSD și de un premier PSD, cu atât mai mult cu cât Ciolacu este chintesența tuturor relelor de la Revoluție până azi. Vom continua bătălia indiferent de cât de puternici par astăzi cei care și bat joc de români”, a declarat Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei. 

Comentarii Facebook