Lucrările de reparaţii la şcolile şi grădiniţele din Cluj-Napoca sunt aproape de finalizare

  

Primăria Cluj-Napoca efectuează în această vară lucrări de reparaţii la 84 unităţi şcolare. Costurile acestor lucrări se ridică la suma de 5,8 milioane lei.

 

Până în prezent au fost finalizate lucrările în proporţie de 100% la 62 de unităţi de învăţământ preuniversitar, urmând ca toate reparaţiile să fie încheiate până începerea şcolii.

 

Lucrările sunt realizate de firmele: ROMBIANCA, SC NOVAS CONSTRUCT CONSULTING SRL, SC CANION, SC SERVINSTAL, SC CONSTRUCŢII, pe baza unui acord cadru încheiat anul trecut pentru o perioadă de doi ani.

 

Anul acesta au fost finalizate până la această dată curţile pentru 3 unităţi de învăţământ (valoarea totală a acestora a fost de 349.059,69 lei):

Şcoala “Constantin Brâncuşi” - 203.613 lei

 

Grădiniţa Poieniţa - 131.681,65 lei

Grădiniţa Zâna Zorilor - 13.765,04 lei

 

Lucrările realizate la Liceul de Informatică „Tiberiu Popovici” au costat anul acesta 128.000 lei şi au constat în:

- finalizarea faţadizării la clădirea liceului;

- hidroizolaţia la clădirea liceului;

- lucrări de igienizare în clădirea internat a şcolii la 6 camere, care au constat în: înlocuirea tâmplăriei vechi metalice cu tâmplărie PVC, montarea glaturilor şi a pervazelor, înlocuirea uşilor deteriorate, vopsirea corpurilor de radiator;

 

- Executantul lucrărilor a fost SC CANION IMPEX SRL.

Curtea liceului a fost reparată anul trecut, iar anul acesta Primăria va amenaja un teren de volei şi o platformă de acces la ghenă (valoarea lucrării - 125.000 lei).

Comentarii Facebook