Loc de joaca desfiintat pe strada Grigore Alexandrescu, la cererea locatarilor VEZI FOTO


Un loc de joaca situat pe strada Grigore Alexandrescu nr. 10-12 a fost desfiintat de angajatii Primariei Cluj-Napoca la cererea locatarilor din zona.

Oamenii au strans liste de semnaturi si au solicitat sa fie inlaturate leaganele si toboganele, deoarece noaptea zona atrage multi tineri care fac galagie. "De vreo doi ani, locatarii de la numerele 10-12 reclama periodic ca in fiecare seara in parculet se aduna grupuri de tineri, care fac o galagie de nedescris. Oamenii au facut toate demersurile si reclamatiile lor au fost confirmate de actiunile politiei locale, in urma carora s-a constata ca aceste sesizari se confirma", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Un alt grup de locatari a luat pozitie in momentul in care a observat ca angajatii Primariei au inceput sa demonteze parcul. "Am inteles ca o parte din locatarii celor 2 blocuri, chiar de langa parc au cerut desfiintarea parcului pe motiv ca copii fac galagie. Este destul de ciudata reclamatia avand in vedere ca este un loc de joaca dar, si mai ciudat este ca Primaria a dat curs acestei solicitari, dupa ce abia acum 3 luni a modernizat locul de joaca. Acesta functioneaza aici cu aceasta destinatie de cand s-au construit blocurile prin '72 - '73", a spus C.B., care locuieste in zona si a depus o plangere la Primarie.

Reprezentantii administratiei locale sustin, insa, ca s-au conformat dorintei majoritatii locatarilor, dupa ce acestia au depus liste cu zeci de semnaturi in favoarea desfiintarii parcului.

"Au facut toate demersurile si au venit cu liste de semnaturi. Am incercat sa mai amanam deznodamantul, dar nu am mai avut ce face si am trecut la demontarea locului de joaca si mutarea lui in Gruia", a mai spus Oana Buzatu.

Intre timp, parintii care locuiesc pe strada Grigore Alexandrescu sunt sfatuiti sa isi scoata copiii in parculetele de la numarul 2 sau de pe strada Primaverii numarul 4.

Comentarii Facebook