Miercuri 24 Aprilie

Liviu Dragnea, luat la întrebări de un jurnalist Rise Project. Ce a răspuns

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost luat la întrebări de unul dintre jurnaliștii Rise Project.

 

Jurnalistul Rise Project a fost prezent la conferința de presă de la finalul ședinței CEx și l-a întrebat pe Dragnea dacă a cerut ca Tel Drum să-i plătească geamurile, parchetul, marmura și barul din casă și cum se explică faptul că Tel Drum ”plăteșete facturile lunare” ale fiului său.

 

Există niște instituții ale statului de drept, respectiv, DNA, prietenii dumneavoatră, care cred că trebuie să investigheze și să dea răspunsuri la aceste întrebări. Eu n-am niciun fel de legătură cu acea valiză, poze cu mine sunt mii în această țară. Nu știu care le ține, pe unde le ține, unii poate le țin pe tabletă, alții – sub pernă. Habar n-am, nu mă interesează de unde sunt făcute, cum sunt capturate și cum au ajuns acolo. Tel Drum sau nicio altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat vreo proprietatea de-a mea niciodată”, a spus Liviu Dragnea.

 

În valiza dumneavoastră, erau niște documente chiar de pe site-ul nostru. Când vă place și când nu vă place Rise Project?”, a întrebat jurnalistul.

 

Rise Project îmi place tot timpul”, a răspuns ironic președintele PSD.

 

Despre documentele din valiză, Liviu Dragnea a spus: ”Dacă acele documente sunt reale - dacă nu cumva sunt documente care au plecat din DNA să ajungă în Telorman și apoi la Rise Project, că a apărut și teoria asta, dar eu nu cred că cineva din DNA a făcut vreodată așa ceva -, trebuie să le investigheze. Sigur că n-au timp să investigheze toate neregularitățile, nelegalitățile pe care le-au înfăptuit Iohannis și apropiații lui, dar pe astea le vor investiga. Și trebuie să ajungă la niște răspunsuri”.

 

În investigația Rise Project, pe baza documentelor din valiza Tel Drum, a fost prezentat un email trimis de fiul lui Liviu Dragnea directorului Tel Drum, firma despre care se spune că este controlată de președintele PSD, prin care îi cere să îi plătească facturile de tunare a autoturismului. Suma ar fi ajuns la 78.000 de euro.

 

Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O rachetă albastră upgradată la 776 de cai-putere. Şmecheria a costat 78.000 de euro”, scrie Rise Project.

Comentarii Facebook