Miercuri 7 Decembrie

Lipsa marcajelor rutiere pune in pericol viata clujenilor FOTO


Organizatia de Tineret a PNL Cluj-Napoca sesizeaza Primaria Cluj-Napoca cu privire la lipsa marcajelor rutiere din oras si solicita refacerea acestora intrucat majoritatea nu au rezistat peste iarna.

"Multe din trecerile de pietoni sunt greu observabile, in parte si din cauza faptului ca semnele rutiere stradale s-au sters. Acelasi lucru il putem constata si in cazul marcajelor care atentioneaza soferii cu privire la existenta pragurilor de sol destinate reducerii vitezei masinilor sau a celor de separare a sensurilor. Cum perioada de inghet - dezghet s-a terminat, consideram ca actiunea de aplicare a marcajelor trebuie reluata cat mai repede. Fara semnalizarea trasata pe asfalt, noaptea sau in conditii de ploaie, riscul evenimentelor rutiere cu victime este crescut", a declarat Ioan Bildea, presedintele organizatiei municipale a TNL Cluj-Napoca.

Liberalii mai solicita si "verificarea garantiilor oferite pe lucrarile din 2011 dat fiind faptul ca in perioada 2010-2011 peste doua milioane de lei au fost alocati din bugetul Primariei pentru contractul de aplicare a marcajelor rutiere semnat cu Plastidrum".

Comentarii Facebook