Miercuri 22 Septembrie

Linie de transport între Zorilor și Gheorgheni

 

Consilierul local PNL, Ioan Bîldea, cere CTP Cluj linie de transport din Gheorgheni și până în Zorilor. 

 

Subsemnatul Ioan Bîldea, consilier local, revin cu solicitarea de introducere a unei linii directe de transport în comun care să lege cartierele Zorilor și Gheorgheni.

 

Acum că s-au achizitionat atât de multe autobuze noi, cred că problema legăturii directe între cele două cartiere se poate rezolva rapid, dacă există bunăvoință.


În prezent trebuie schimbate două mijloace de transport care tranzitează zone centrale pentru a ajunge din cartierul Gheorgheni în cartierul Zorilor și invers. Nici măcar nu există stații comune, în care să se realizeze ușor transferul, ci călătorul trebuie să se deplaseze între două stații. Deci în acest caz, mult-amânatul sistem de tiketing nu ar rezolva problema. În schimb acum, în urma achiziției unui număr considerabil de mijloace de transport în comun noi, cred că starea parcului auto nu mai poate fi o scuză pentru a motiva un nou refuz de implementare a unei asemenea linii, decât dacă vorbim de rea intenție, cum sper că nu este cazul.

 

Din respect față de clujenii care locuiesc în cartierele Zorilor și Gheorgheni, vă solicit, domnule director al CTP, Liviu Neag, introducerea unei lini de transport în comun care să lege cartierul Zorilor de cartierul Gheorgheni, pentru că acum autobuze avem”, a scris Bîldea Companiei.

 

Întâmplător, consilier local PNL Cluj-Napoca locuiește chiar în Gheorgheni, iar această solicitare a venit din partea vecinilor.

Comentarii Facebook