Liderul Opoziției din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a primit bilete prin gard la meciul CFR Cluj - Celtic


Istoricul clujean Cosmin Rusu a povestit, într-o relatare pe Facebook, atitudinea absolut modestă și normală a unuia dintre cei mai importanți politicieni din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, președintele Partidului Laburist.

Corbyn este în vacanță în Transilvania și a aterizat la Cluj alături de fanii lui Celtic Glasgow, care veneau la meciul cu CFR Cluj din preliminariile Champions League, după cum a descris chiar el pe Twitter. Politicianul a fost invitat la meci de suporterii britanici și a considerat că va fi o distracție pe cinste. 

4_TEASER-MAIN-ONLY-Jeremy-Corbyn.jpg

Foto: Jeremy Corbyn și fanii lui Celtic Glasgow

0screenshot-2019-08-07-at-231524-1024x538.png

Foto: Jeremy Corbyn soția și câțiva apropiați în loja din Gruia

El nu avea bilete, dar șeful securității de la Centic Glasgow i-a trimis trei invitații prin istoricul Cosmin Rusu, care este și ghid de turism și asigură ghidajul pentru delegațiile oficiale pe care le primește CFR, după cum scrie Transilvania Reporter.

corbyn-1.jpg

Foto: Jeremy Corbyn (stânga), istoricul Cosmin Rusu (dreapta)

Biletele i-au fost transmise politicianului prin gardul stadionului din Gruia. ”I-am dat biletele la meci prin gardul stadionului, care a intrat la meci stand cuminte la coada și lăsându-se percheziționat și cel care purta bocanci și o ținuta foarte lejera (e de centru-stanga, nu putea sa apara in frac). Primul lucru pe care l-a făcut după ce ne-am salutat... a fost sa îmi prezinte soția lui mexicana, alături de care a închiriat o masina și călătoresc o saptamana prin Ardeal. In final, am făcut schimb de carti de vizita și i-am recomandat oaresce literatura de călătorie pentru Transilvania”, a scris pe Facebook Cosmin Rusu. 

Comentarii Facebook