Duminica 21 Aprilie

Angajații din Primăria Cluj-Napoca primesc spor de 15% pentru condiții periculoase și vătămătoare de muncă


Cei 800 de angajați ai Primăriei Cluj-Napoca lucrează în condiții periculoase și vătămătoare de muncă și vor primi un spor de 15% din salariul de bază.

Salariații din aparatul de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca își desfășoară activitatea în locuri de muncă care presupun condiții periculoase și vătămătoare de muncă, acest lucru fiind confirmat de către Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj - Medicina Muncii în buletinele de determinare prin expertizarea locurilor de muncă din municipiul Cluj-Napoca”, se arată în referatul de aprobare al proiectului. 

Din acest motiv, în referatul de aprobare al proiectului, primarul Emil Boc a notat că angajații trebuie să primească un spor de 15% la salariul de bază. 

Nouă consilieri locali au absentat de la ședință, dar proiectul a trecut, fiind prezenți toți consilierii locali ai PNL și UDMR.

Bugetarii din Primăria Cluj-Napoca au primit ultima creștere de salarii, după dublarea lefurilor în 2018, în 1 ianuarie 2019.

Primarul Emil Boc a ajuns la 22.000 de lei, iar viceprimarii la 16.000 de lei. La aceste lefuri, de acum, se mai adaugă 15%.

Vezi mai jos și alte lefuri:

c67dc1946d175e7385ce7f06d2ef3075.jpg

Comentarii Facebook