La miting-ul PRO - Băsescu din Piaţa Unirii, Boc a împărţit autografe! FOTO VIDEO

Circa 70 de clujeni au participat şi vineri seara, începând cu ora 19:00, în Piaţa Unirii, la un miting pentru susţinerea lui Traian Băsescu, miting la care au fost prezenţi şi cu o zi înainte. 

 

Prin prezenţa lor în Piaţă, protestatarii au dorit să transmită mesajul lor de neparticipare la referedumul ce va avea loc duminică, 29 iulie.

 

La miting a fost prezent, la fel ca ieri (26 iulie), şi primarul Clujului Emil Boc.

 

"Mesajul meu rămâne acelaşi şi constant: duminică nu merg la vot şi le recomand tuturor clujenilor şi celor care cred în democraţie şi în statul de drept să nu meargă la referendum. Este un drept legal al fiecărui cetăţean de a merge sau de a nu merge la referendum. eu consider că în acest momentu pentru a proteja democraţia din această ţară şi pentru a reface imaginea distrusă e nevoie ca oamenii să nu meargă la acest referendum care nu are acoperire constituţională şi aminteşte mai mult de practicile staliniste decât de cele democratice dintr-un stat de drept", a declarat edilul. 

 

Boc a fost asaltat de câţiva clujeni care au dorit să aibă amintire câte un autograf, aşa că, fostul prim-ministru le-a făcut pe plac. 

 

Protestul din Piaţa Unirii a început la ora 19:00 şi a avut autorizaţie până la ora 20:30.

 

Anca Baciu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook