Kiat a ”ciuruit” Aleea Rucăr, din Mănăștur, și acum și-a mutat utilajele la intersecția Șapte Străzi - FOTO

 

Firma Kiat este acuzată de locuitorii din zona Aleea Rucăr - Gârbău, din cartierul Mănăștur, că a ”ciuruit” strada cu perforatorul, după care și-a strâns utilajele și s-a mutat la intersecția Șapte străzi.

 

Lucrarile au inceput în iulie. Acum au ajuns și în zona blocului meu. Săptămâna trecuta, joi, au dat găuri în asfalt până sâmbătă. Spărgeau strada între orele 7.30 și 8.30. Se atunci au mai spart 5 metri de asfalt și de câteva zile nu mai lucrează, că nu mai au cu ce. Au mutat utilajele pe noul santier, de la 7 străzi, să facă un sens giratoriu în 3 luni de zile. Pe toate utilajele scrie Kiat.

 

Stimate domnule primar, am aflat ca ati prelungit autorizatia de santier pentru zona aceasta Rucăr - Gârbau. Aici nu lucreaza nimeni, doar au făcut un maxim deranj și blochează intrările la cel puțin 4 blocuri”, ne-a declarat, revoltat, Marius Gârbovan, un locatar din zonă.

 

Acesta se întreabă ”dacă e în regulă ca aceeași firmă să obțină 2 contracte, în zone diferite, care să se suprapună și să lucreze cu aceleași utilaje, fără să termine nimic”.

 

Investiţia de la intersecția ”Șapte stărzi” se ridică la 900.000 de lei, fiind făcută de Diferit SRL - Kiat Group Construct SRL.

 

Primăria Cluj-Napoca urmează să prezinte un punct de vedere în privința acestei situații.

Comentarii Facebook