Județul Cluj a IROSIT ultimii 2 ani sau a câștigat CEVA? Totul la ȘTIRI de CLUJ LIVE, de la ora 19.00

 

Moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE, Delia Cărbune, va discuta în ediția de joi seara, de la ora 19.00, despre jocurile de putere pentru conducerea Consiliului Județean Cluj. 

 

Invitați sunt consilierii județeni Valentin Cuibus (PSD) și Mihai Seplecan (PNL), ultimul fiind propulsat de două ori de Alianța PNL - PDL, în funcția de președinte interimar al CJ Cluj, după arestarea lui Horea Uioreanu. De fiecare dată, însă, Seplecan a fost suspendat, deoarece prefectul Gheorghe Vușcan a considerat că aceste numiri sunt nelegale.

 

Pe lângă dedesubturile jocurilor de putere, emisiunea își propune să răspundă unei întrebări simple: A irosit județul Cluj ultimii doi ani, în care a fost condusă de Horea Uioreanu și USL?

 

Marile proiecte ale Consiliului Județean Cluj care au fost finalizate sunt pista de 2.100 de metri și sensul giratoriu din fața Aeroportului Cluj. Groapa ecologică de la Pata Rât bate pasul pe loc, iar proiectul de reabilitare a drumurilor județene e un eșec.

 

Așteptăm întrebări pentru cei doi invitați la rubrica de comentarii de la această știre. Întrebările vor fi adresate în direct de moderatorul emisiunii.

Comentarii Facebook