Ion Iliescu a fost huiduit de revoluţionari în faţa sediului PSD

 

 

Fostul președinte, Ion Iliescu, a fost huiduit de un grup de revoluţionari, luni, 8 octombrie, în faţa sediului central al PSD.

 

Oamenii au mai cerut și demiterea secretarului de stat Sorin Meşter şi rezolvarea situaţiei revoluţionarilor. Ei au protestat în fața sediului PSD în paralel cu şedinţa săptămânală a conducerii PSD, scrie Mediafax.

 

Ei au scandat ”Jos Iliescu!”, ”PSD fără Iliescu!”. ”Nu se poate să vă bateţi joc de noi! Ce suntem, câini? Am ajuns milogi!”, i-au spus revoluţionarii lui Iliescu. Ei i-au mai spus că îşi doresc recăpătarea drepturilor de revoluționar luate abuziv.

 

Iliescu s-a apărat și a spus că fostul premier Emil Boc a eliminat aceste drepturi. ”Acum Guvernul caută soluţii, dar nu are prevederi bugetare pe acest an”, le-a spus Iliescu protestatarilor.

 

Nu ne interesează pe noi, domnul preşedinte”, i-au replicat aceştia. ”Băi, vă interesează sau nu, este un calcul”, le-a spus Iliescu. ”Meşter caută soluţii. Cine vă incită împotriva lui Meşter? Este singurul om care caută soluţii cu corectitudine. El a început să discute cu asociaţiile. Tu îmi spui mie? Eu discut cu el concret”, a mai spus Iliescu.

 

Ponta acuză PDL că a emis mii de certificate de revoluţionar false: Am cerut anularea lor

Comentarii Facebook