Duminica 29 Ianuarie

Iohannis ”6 case” denigrat la Cluj cu fluturași! Biroul Electoral Cluj îi interzice, dar efectul e zero - FOTO

 

Alianţa Creştin Liberală PNL-PDL Cluj a sesizat Biroul Electoral Judeţean Cluj față de denigrarea lui Klauss Iohannis prin fluturași ”mincinoși”. 

 

În mod evident, materialul primit de către clujeni în căsuţele poştale are un caracter  mincinos, având în vedere că se fac declaraţii nefondate privind fapte viitoare ale candidatului. Susţinerile din textul fluturaşului distribuit nu fac obiectul programului candidatului Klaus Iohannis şi nici a acţiunilor electorale desfăşurate de către acesta. 

 

În urma analizei, Biroul Electoral Judeţean Cluj a admis astăzi sesizarea în cauză şi a decis interzicerea distribuirii materialului de propagandă electorală mincinoasă. Alianţa Creştin-Liberală Cluj condamnă vehement practicile denigratoare folosite în campania electorală de către cei de la PSD. Considerăm că aceste practici nu reprezintă altceva decât disperarea lor de a acumula voturi cu orice preţ, inclusiv încălcând bunul simţ şi legile ţării. Apreciem decizia Biroului Electoral Judeţean Cluj de a lua măsuri împotriva campaniei mincinoase iniţiate de către partidul-stat şi îi asigurăm pe cei de la PSD că aceste practici nu vor rămâne nesancţionate de către cetăţeni”, precizează ACL Cluj.

 

Măsura este numai de fațadă, pentru că BEJ Cluj nu poate dispune măsuri efective de stopare a acestei campanii.

Comentarii Facebook