Ioan Rus: Vom circula în 2017 de la Cluj la Borș pe Autostrada Transilvania - VIDEO

 

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunțat că transilvăneni vor circula de la Cluj la Borș în 2017, pe Autostrada Transilvania. 

 

În acest moment pot să vă spun că pe Sebeș - Turda sut rezolvate toate problemele. Au fost întârzieri din cauza contestațiilor, justiție, termene etc. Acum toate problemele sunt epuizate. Erau probleme din exteriorul Ministerului. 

 

Pe Suplacu de Barcău - Borș vom avea în 2 săptămâni câștigătorul și toate termenele de contestații depășite și se vot putea începe lucrările. Pe Nădășel - Mihăiești - Suplacu de Barcău sper că până în primăvară să fie toate terminate, cu studii de fezabilitate și proiectare să fie totul gata. 

 

Eu cred că putem spera ca în 2016, primăvara, să ne ducem de la Cluj sau de la Târgu Mureș până la Nădlac, iar în 2016, toamna târziu, sau în 2017, devreme, să ne ducem de la Târgu Mureș - Cluj - Borș”, a explicat ministrul Ioan Rus. 

 

El a spus că ”prioritare rămân transcarpaticele. După ce terminăm problemele legate de Master Plan mă voi ocupa de legăturile Craiova - Pitești - Sibiu și o legătură Bacău - Brașov sau mai la nord de Bacău - Brașov”, a spus Rus. 

Comentarii Facebook