Ponta: "PDL are la Cluj sustinere in randul populatiei de 30%, dar avea 70%"

Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca PDL pierde din simpatizanti la Cluj si ca sondajele indica faptul ca numai 30% dintre clujeni mai sustin partidul de la putere.

 

"Sunt pe un trend descendent. Au avut 70% la Cluj si acum mai au doar 30%", a declarat Victor Ponta la conferinta de alegeri din cadrul PSD Cluj. El a spus ca in alte zone ale tarii democrat-liberalii au pierdut si mai mult teren, ajungand la doat 15-17%.

 

"Probabil au obtinut un scor asa bun la Cluj pentru ca aici sunt oameni de buna credinta, carora nu le-a venit sa creada ca Basescu si-a batut joc de ei", a spus Ponta.

 

"Vreau sa spun foarte clar ca victimizarea lui Boc este la fel de nedreapta ca si laudarea lui. Este o strategie de-a lui Basescu de a se folosi de oameni, dar cei care au fost folositi au acceptat acest lucru", sustine presedintele PSD.

 

El participa la Cluj la conferinta judeteana a partidului, la care va fi ales noul presedinte al PSD Cluj. In cursa s-au inscris Remus Lapusan si senatorul Alexandru Cordos.

Comentarii Facebook