Ioan Rus a demisionat: Nu pot fi părtaș la nerespectarea legii

 

Ioan Rus a declarat că a demisionat pentru că nu poate fi părtaș la ”ceva ce nu înseamnă lege, ce nu înseamnă respectarea legii în România”.

 

Nu pot accepta ca Ministerul Administraţiei şi Internelor să fie părtaş la ceva ce nu înseamnă lege, respectarea legii în România. Limitele demnităţii mele mi le stabilesc singur”, a spus ministrul demisionar Ioan Rus, conform Mediafax.

 

Totodată, vreau să mulţumesc echipei de profesionişti din MAI care şi-a făcut datoria şi îmi exprim speranţa că profesioniştii vor lucra cu neutralitate politică şi bună-credinţă”, a mai spus ministrul demisionar.

 

Asupra mea şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor s-au exercitat nenumărate presiuni, nenumărate aprecieri, nenumătate discuţii de către politicieni români, începând cu Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu. Din punctul nostru de vedere, este inaccceptabil. Astăzi mi-am dat demisia de onoare”, a spus Ioan Rus.

 

Ministrul demisionar a mai precizat că referendumul a fost organizat ”suficient de bine, chiar bine” şi că el este un ”politician onest, corect”.

 

Ioan Rus şi-a dat DEMISIA din funcția de ministru de Interne

Comentarii Facebook