Ioan Oltean, vicepresedinte PDL: "Sunt un fan al rezistentei fizice si psihice a lui Emil Boc"


Ioan Olteanu, vicepresedintele PDL, a declarat la Cluj, la alegerile pentru conducerea PDL Cluj, ca il admira pentru rezistanta fizica si psihica fata de "tortura" la care il supun zilnic Opozitia si presa.

"Tinem minte cum i s-a testat lui Boc rezistenta fizica (n. red. a cazut de la circa 3 metri in platoul de la Antena 1) si ei au uitat ca ceea ce nu te ucide te intareste. Astazi opozitia si mass-media ii testeaza puterea psihica si rezista, dare este puternic si noi cei care suntem in partid suntem alaturi de el", a declarat Ioan Olteanu.

Vicepresedintele PDL a mai spus ca pentru toata rezistanta de care da dovada este "fan al rezistentei fizice si psihice a lui Emil Boc".

Oltean a vorbit si despre forta lui Emil Boc, care a castigat si a progresat in orice functie in care a fost desemnat sau ales.

"Mi-am zis cand a fost desemnat sa candideze la functia de primar al al Clujului ca il ducem sa il inmormantam in cluj, oras inchis, care nu se evidentiase cu nimic. A facut din Cluj un oras european, in care se traieste bine.

In 2008, n-a avut noroc si i s-a propus sa conduca tara si cu siguranta ca va avea acelasi succes ca si in 2008, dupa patru ani de conducere a municipiului Cluj Napoca. Nu se poate ca toate aceste reforme sa nu conduca la efecte pozitive
", a mai afirmat vicepresedintele PDL.

Comentarii Facebook