Ioan Oleleu vrea anularea hotărârii prin care a fost înlocui de Seplecan la CJ Cluj


Fostul vicepreședinte al Consiliului județean Cluj, social-democratulIoan Oleleu, a făcut o plângere prin care dorește să ceară în instanță revocarea hotărârii prin care a a fost ales noul vicepreședinte al CJ după eliberarea sa, precizând că aceasta este nelegală.

Fostul vicepreședinte al CJ Cluj solicită atacarea deciziei prin care a fost înlocuit de Seplecan, spunând că ședința extraordinară organizată la Consiliul Județean a fost una care nu respectă prevederile legale.

Oleleu spune în plângerea sa, că ”ședințele e îndată se convoacă de Președintele Cinsiliului Județean și doar în caz de forță majoră șio de maximă urgență pentru rezolvarea intereselor locuitorilor județului Cluj, și doar la solicitarea prefectului județului Cluj, nicidecum la olicitarea unui număr de 1/3 din consilierii județeni”.

În cadrul aceleiași plângeri, PSD-istul susține că nu a fost prezentată nicio motivare pentru alegerea unui nou vicepreședinte după eliberarea sa din funcție, precizându-se doar că inițiatorii acestui proiect consideră că ”se impune necesitatea ocupării acestei funcții pentru buna desfășurare a activității Consiliului Județean”.

De asemenea, Oleleu îl acuză pe Mihai Seplecan, cel care i-a luat locul în funcția de președinte al CJ Cluj, de faptul că se afla ”într-o stare vădită de incompatibilitate”, acesta fiind atât candidat, cât și membru al Comisiei de Validare a voturilor prin care a fost înclocuit.

Comentarii Facebook