Într-un bloc din Grigorescu, furtuna de sâmbătă seara a făcut RAVAGII! Oamenilor le plouă în casă - FOTO

 

Furtuna de sâmbătă seara a făcut ravagii în blocul Lamă D, din cartierul Grigorescu. Pentru că preşedintele şi administratorul blocului nu au luat la timp măsuri de reparare a acoperişului, după furtună, locatarii apartamentelor de la ultimul etaj s-au trezit că le curge apa în casă prin tavan. 

 

Ei au stat toată noaptea cu lighene şi vase pentru a stoca apa care le curge din tavan şi au fost nevoiţi să îşi întrerupă curentul electric pentru a nu se produce un scurtcircuit. Oamenii sunt revoltaţi de faptul că preşedintele şi administratorul blocului au decis să înscrie blocul la un concurs organizat de Primăria Cluj-Napoca pentru cel mai bine întreţinut bloc, iar lor le plouă în casă.

 

Am stat toată noaptea cu vase şi lighene să strâng apa şi am oprit curentul pentru că apa s-a infiltrat şi la instalaţia electrică şi a făcut o flamă şi scântei. Este dezastru, toate cele trei camere sunt inundate. Am doi copii mici, şi nu am unde să îi culc. Am vorbit cu administratorul Alexandru Mureşan, care mi-a spus că nu are ce să facă. La fel a zis şi preşedintele Ioan Popa. Doar ne-au promis fără să facă nimic. A mai fost săptămâna trecută o problemă similară, tot după o ploaie, iar administratorul a promis că se va repara acoperişul, dar că aşteaptă să fie vreme bună. A fost o săptămână întreagă de soare şi vreme bună când se putea interveni şi se evita dezastrul din apartament”, a spus Beatrix, una din locatarele de la ultimul etaj.

 

O situaţie identică este la apartamentul vecin, unde şi apa curge prin tavan. Şi chiriaşii care locuiesc aici au fost nevoiţi să întrerupă alimentarea cu curent.

 

Locatarii blocului vor sesiza Primăria Cluj-Napoca şi cer măsuri de obligare a preşedintelui şi administratorului pentru a repara de urgenţă acoperişul.

 

Sunt părţi comune indivize, iar conducerea blocului trebuia să ia măsuri. Din ianuarie 2012 trăim cu acest coşmar şi nu s-a făcut nimic. Am făcut mai multe sesizări la preşedintele asociaţiei şi la administrator, ştiau care e situaţia, dar nu au intervenit. Primăria ar trebui să ia acum măsuri împotriva lor şi să ne ajute”, au mai reclamat locatarii. 

Locatarii vor face luni, 24 iunie, plângere la Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook