În timp ce Clujul cumpără autobuze fără șofer, pacienții sunt transportați cu o ambulanță Dacia 1310 - FOTO


O ambulanță de-a dreptul preistorică a fost scoasă la lucru în Cluj-Napoca, în lipsa mașinilor funcționale.

Ambulanța din imagini are peste 30 de ani de funcționare și este folosită la transport pacienți. Cu toate acestea, clujenii înghit cu greu faptul că nu sunt bani pentru mașini noi, când Clujul toacă sute de mii de euro pe bănci smart, autobuze autonome (fără șofer) etc.

Este o ambulanta, în anul 2021, în CLUJ-NAPOCA, orașul cel mai smart, primul cu autobuze care se conduc singure, bănci smart cu usb, cel mai curat aer, orașul pe care media și administrația il compara cu Barcelona, Dubai, Paris și restul de orașe care… sa fim serioși. Nu doar că nu sunt de comparat, nu e nici de menționat numele lor pe lângă Cluj-Napoca. Lucru care poate sa fie confirmat de orice persoana care a trecut granița, sau a fost chiar și la București. 

Tot în acest clasament, as adauga și eu ca orașul e Locul 1 la randari 3D și mock-up-uri. Chiar arată bine centura.

Eu sunt nascut in Cluj-Napoca și doar aici am stat 35 de ani, deci nu am unde să mă “duc înapoi la mine în oraș/sat” dacă nu-mi convine. 

Scopul postarii este doar de a ne mai ancora la realitate, de a încerca sa vedem lucrurile reale, nu bula roz, artificială în care se află orașul nostru, care de când îl știu nu a avut un proiect de dezvoltare MAJOR (nu vopsele) 

E nevoie de un upgrade aici.

Sa aveți o saptamana realista”,a scris un clujean, pe Info Trafic Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook