Marti 14 Iulie

În plină pandemie, viceprimarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, și-a luat concediu medical pentru dureri de spate


Viceprimarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, vicepreședintele Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Florești, organism care ia decizii în cazul actualei pandemii de coronavirus, este de câteva zile în concediu medical.

Contactat de Știri de Cluj, Pivariu a spus că este în concediu medical numai de 3 zile și că luni va reveni la lucru. ”Am dreptul la concediu medical, dacă starea mea cere acest lucru și nu înțeleg care este problema. Am fost la medic și mi-a prescris concediu pe această perioadă, pentru durerile de spate pe care le am”, a precizat Pivariu. Acesta nu a vrut să spună exact ce afecțiune are.

El a precizat totuși că monitorizează activitatea din comună. ”Până acum s-a decis să se dezinfecteze drumurile și trotuarele, iar de luni, de când voi reveni, voi cere să se facă o evidență a persoanelor care care sunt în vârstă, să vedem cum le putem ajuta”, a mai spus Pivariu.

Conform unor surse din Primăria Florești, primarul Horia Șulea este extrem de nemulțumit de faptul că viceprimarul lipsește de la locul de muncă, tocmai în aceste zile, când este nevoie de intervenție. Contactat telefonic, Horia Șulea a spus că nu dorește să comenteze situația. ”Îi doresc însănătoșire colegului meu. Sunt sigur  că floreștenii îl așteaptă la muncă. Între timp noi avem lucruri de făcut și nu putem sta în loc: asfaltăm centura de sud, luăm măsuri pentru a limita problemele făcute de coronavirus și pregătim comuna cât mai bine putem”, a spus Șulea. 

Rolul vicelui Pivariu este foarte important în aparatul Primăriei Florești. Potrivit legii el este înlocuitorul de drept al primarului, care îi poate delega toate atribuțiile sale în caz de forță majoră.

Comentarii Facebook