Iliescu despre Mircea Geoana: Este de o obraznicie fara seaman! Vezi ce a spus si Victor Ponta VIDEO

 

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Mircea Geoana a fost de o obraznicie fara seaman in sedinta CExN a partidului, unde acesta a fost exclus.

"Geoana a intrat in partid fara sa stie ce este acela un partid. Nu a invatat nimic. El a contribuit la pierderea din 2004. In 2009, tot partidul a fost cel care l-a ajutat, iar el isi permite sa duca la pierderea unor alegeri. N-a explicat nici pana in ziua de astazi motivatia mersului lui in noapte la Vantu. Dupa toate astea, el nu invata nimic. A pierdut alegerile, a pierdut in partid si n-a tras invatamintele necesare", a spus Ion Ilescu.

Presedintele de onoare al PSD a mai spus ca nu crede ca si alti membri de partid il vor urma pe Mircea Geoana.

Ion Iliescu a mai spus despre presedintele Senatului ca a fost extrem de obraznic in sedinta CExN, cand l-a acuzat ca este "o piaza rea" a PSD si ca nu l-a vrut pe Adrian Nastase presedinte, facilitandu-i astfel lui Traian Basescu castigarea alegerilor.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat si el excluderea lui Geoana din partid, spunand ca a fost o hotarare grea.

"Am auzit in sala toate reprosurile domnului Geoana, unele intemeiate, cum a fost faptul ca n-a fost audiat in cadrul Comisiei de Integritate Morala, chiar daca avea si el o vina cand a tinut acea conferinta de presa. (...) Eu sper ca Geoana nu va astepta sa ramana presedintele Senatului cu ajutorul celor de la putere. As fi foarte dezamagit daca ar face acest lucru. Eu i-am cerut sa predea functia si atributiile de presedinte al Senatului lui Chelaru, insa a refuzat", a spus Ponta.


Comentarii Facebook