Ilie Bolojan face Bihorul frumos. Lecție pentru alți politicieni! Plantează copaci pe drumurile județene și naționale


Consiliul Județean Bihor va planta, în colaborare cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, pomi pe drumurile naționale, în intravilanul localităților.  

DRDP Cluj va pune la dispoziția Consiliului Județean Bihor, cu titlu gratuit, pomii/arbuștii care urmează să fie plantați pe drumurile naționale din județul Bihor. Pomii vor fi plantați în intravilanul localităților prin colaborare cu primăriile din județ, scrie Apuseni.info.

DRDP are o pepinieră în zona Salonta, dânșii vor scoate arborii, îi vor pregăti în baloți pentru plantare, iar Consiliul Județean Bihor și primăriile îi vor prelua și vom planta aceste coridoare verzi de-a lungul drumurilor naționale, în intravilan. Ne propunem să începem această activitate chiar de săptămâna viitoare, pentru că este o lună care se pretează. Fac un apel către toți primarii din județ care doresc să participe la acest proiect să ne contacteze. Noi îi vom notifica pe toți, în așa fel încât să realizăm aceste plantații din această toamnă”, a precizat Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, în conferința de presă care a precedat ședința ordinară.

Plantările se vor face în următoarele 12 luni.

Comentarii Facebook