Hrebenciuc: Băsescu revine la Cotroceni, când se întoarce de la crâşmă

 

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni, că parlamentarii PNL şi PSD vor asigura cvorumul, iar Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni ”când vine de la crâşmă”.

 

Şi PNL şi PSD, colegii care sunt aici vor intra în sală. (...) Nu e răzgândire, ne-am consultat, că de aia a fost pauză de consultări. Să vedem ce e mai bine pentru ţară pentru că avem nişte obligaţii şi cu FMI, avem obligaţii şi cu Comisia Europeană, am vorbit şi cu cei de la Consiliul Europei, deci sunt totuşi obligaţii internaţionale care trebuie respectate şi respectul votului pentru cei 7,4 milioane de oameni care au votat pentru demiterea lui Băsescu nu înseamnă acum că trebuie să-i pedepsim ca să greşim economic”, a declarat Viorel Hrebenciuc.

 

Întrebat dacă Băsescu se întoarce la Cotroceni chiar azi, Hrebenciuc a spus că: ”Nu ştiu dacă de astăzi, de mâine, de poimâine, când vine de la Millenium, de la crâşmă, pe unde e el acum, nu am înţeles...”.

 

Liderul PSD a făcut referire la petrecerea la care a participat Traian Băsescu, sâmbătă noaptea, la restaurantul Millenium din Constanţa, unde s-a întâlnit cu foştii săi colegi de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", la aniversarea a 36 de ani de la absolvirea academiei.

Comentarii Facebook