Luni 24 Ianuarie

Horia Șulea în contre cu Horia Nasra, șeful PSD Cluj. Floreștiul e o miză politică tot mai mare

 

Pentru că se apropie campaniile electorale, primele bătălii fiind 2019 la europarlamentare și prezidențiale, PSD Cluj și-a îndreptat privirea spre comuna Florești. 

 

Deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj, a lansat un atac dur pe Facebook la adresa primarului din Floreşti, Horia Sulea, pe care îl acuză de haosul din localitate. 

 

Au trecut doi ani de la alegerile locale, iar Floreştiul este în continuare în zodia haosului, dezinteresul şi nepăsarea fiind caracteristicile principale ale administraţiei Şulea.

 

La nivel de infrastructură creşterea traficului din Floreşti, în doi-trei ani va bloca complet localitatea. Starea precară a drumurilor din localitate, precum şi eterna promisiune nerealizată a Centurii de sud a Floreștiului arată nepăsarea lui Horia Şulea.

 

La nivel de infrastructură, în doi ani de mandat, după ce a stat cu mâna întinsă la Bucureşti, Guvernul României a finanţat modernizarea străzii Eroilor cu aproximativ 2,5 milioane euro. Singur, Şulea era incapabil să o bugeteze.

 

Haosul urbanistic din Floreşti este o altă marcă înregistrată a mandatului Şulea, anumiţi dezvoltatori imobiliari construind după bunul lor plac sub privirea autorităţilor locale, fără să îndeplinească cerințele minime în privința unei construcții. Oare cum a eliberat Primăria Florești astfel de autorizaţii? În Floreşti se va ajunge ca un proprietar să-şi viziteze vecinul de vizavi sărind din balcon în balcon dar domnului Şulea nu-I pasă!

Creşterea numărului de locuitori din Floreşti trebuia corelată cu construcţia unor noi creşe, grădiniţe şi şcoli, însă şi acestea nu au prezentat interes pentru Horia Şulea, un primar în opinia multor Floreşteni de nota 4”, acuză Nasra.

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a luat foc și l-a acuzat pe Nasra că este un ”mare Anonim Roșu” politic.

Aflu azi ca un Mare Anonim Rosu, din putul gandirii caruia izvorasc Legi care ne guverneaza, a descoperit Florestiul. A conspectat el ce si cum a putut de pe retelele de socializare si apoi si-a pus scribii sa ii transpuna in propozitii gandirea sa obtuza cu iz de horoscop a la Tanti Floricica.

Cat priveste Florestiul, stiu, e greu ca marele Anonim (care in afara de deputat Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj – nu are nimic altceva a spune despre sine insusi) sa cunoasca faptul ca la Floresti 95% din drumurile domeniu public sunt asfaltate, ca s-a construit o gradinita, ca azi maine incepem cosntructia a inca una, ca azi maine se termina constructia unei crese si a unei scoli.Mi-as fi dorit ca Marele Anonim Rosu, reprezentant al clujenilor, implicit al florestenilor in Parlament, sa fie preocupat de punerea la punct a unor Legi care sa inlesneasca si sa accelereze investitiile publice... Dar de unde nu e, nici Cel de Sus nu poate cere. 

Sau sa fie preocupat de elaborarea unor Legi care sa modifice actualele acte normative din Urbanism. Nu de alta, dar urbanismul este guvernat de Legi care, ca ne plac, ca nu, se respecta. Aah, am uitat, respectarea Legilor e desueta pentru Marele Anonim. El e preoupat de eludarea Legii prin modificarea ei. 

 

Si da, ma bucura faptul ca Florestiul a beneficiat si va mai beneficia de fonduri guvernamentale pentru investitii publice. Lucru absolut normal. Care insa se datoreaza strict echipei primarului, primarului, relatiilor sale profesionale si drumurilor aproape saptamanale la Bucuresti. Si, ciudat, nicidecum nu Marelui Anonim din Parlament, care ii reprezinta cu vai si amar si pe floresteni la carma tarii. 

 

Cat priveste tarisoara aceasta, la carma careia vremelnic si degeaba se afla Marele Anonim, va las pe fiecare dintre voi sa apreciati binele care s-a napustit asupra noastra, a tuturor, bine pastorit de Marele Anonim. Eu doar constat ca Justitia a ajuns floare de decor la reverul Marelui Anonim, ca ceea ce un judecator a decis definitiv e modifcat de cheful Marelui Anonim sau ca 

 

ROBOR la 3 luni s-a triplat fata de anul trecut (cotatie ce da valoarea a dvs rata bancara) sau ca pretul benzinei a ajuns la stele ori ca Leul a devenit o biata martoaga fata de moenda europeana... 

 

Noroc ca opinia romanilor este ca actuala guvernare e de nota 10 cu steluta si coronita de premiant. In clasa statelor bananiere din Africa subsahariana!

 

Si acestea asa, din concediu, de departe, ca de eram fizic in Primarie (intrucat altfel sunt continuu conectat la Floresti), Marele Anonim era ingropat in acte, avize si negatii de avize, maculatura si birocratie rezultata direct din mirobolanta sa munca de reprezentant al florestenilor in Parlament”, a scris Șulea pe Facebook.

 

Comentarii Facebook