Horia Șulea: Candidez independent la Primăria Florești


Horia Șulea a declarat că în 2020 va candida independent la funcția de primar al comunei Florești, dacă va fi suspendat din PNL și nu va mai fi susținut ca și candidat al partidului. 

Am fost, sunt și voi fi nealiniat, iar astăzi vă spun că sunt hotărât mai mult ca oricând să candidez independent la funcția de primar al comunei Florești, astfel încât să nu creăm... sau să aducem o pată pe obrazul partidului. Voi demonstra că Horia Șulea reprezintă ceva pentru Florești și pentru floreșteni. 

Mi-am dedicat până acum 12 ani din viață acestei comunități. Mi-am dedicat 12 ani din viață cu dorința de a face ceva și de a schimba fața Floreștiului în bine, iar pe cei pe care îi deranjez pe pot garanta ca într-un singur fel pot să treacă peste mine, peste cadavrul meu”, a declarat primarul comunei Horia Șulea, la o emisiunde de la Napoca FM

Biroul Politic Județean al PNL Cluj are dreptul să mă suspende. Dacă o vor face, am spus-o foarte clar, voi candida independent. Am spus-o și o să o spun în continuare că este un proces politic”, a mai adăugat primarul.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca, în 27 decembrie, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru abuz în funcţie şi complicitate la abuz în funcţie. Sentința nu este definitivă. Alături de Horia Șulea au mai fost condamnați fostul primar Ioachim Vancea şi Florin Zanc, directorul tehnic.

Șulea este acuzat că a încredințat direct, fără licitație, lucrările de deszăpezire din iarna 2012 - 2013, dar primarul a contraatacat și e explicat că nu era timp să mai facă licitație, fiind la câteva luni după preluarea mandatului și că legea ăi permitea să atribuie rapid și direct lucrările. 

Sentința a fost deja atacată.


Comentarii Facebook